Verzekering voor reizigers naar Suriname

Een voorwaarde om voorbereid op reis te gaan is het afsluiten van een verzekering. Zo wordt je niet verrast door hoge medische kosten of kosten bij een annulering van een reis. Een goede reisverzekering is een verzekering die voldoende dekking biedt bij calimiteiten bij ongevallen, schade en medische kosten. Waldo's Travel werkt samen met de Europeesche Verzekeringen.

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten?

Een annuleringsverzekering is een eenmalige investering die je verzekert tegen onvoorziene situaties waardoor je jouw reis vroegtijdig moet afbreken. Het afsluiten van een annuleringsverzekering biedt zekerheid.

Een annuleringsverzekering is een optie en is niet verplicht bij het aanschaffen van een ticket. Soms wel geadviseerd. In sommige gevallen zijn tickets gedeeltelijk of helemaal niet restitueerbaar, waardoor je geen geld terug krijgt van de vliegtuigmaatschappij als je deze annuleert.

Bereken uw premie

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Met een reisverzekering ben jij als verzekerde verzekert voor onvoorziene medische kosten in het buitenland. Krijg je te maken met een ongeval waardoor je naar de dokter moet of opgenomen moet worden. Dan biedt de reisverzekering dekking voor de gemaakte medische kosten.

Een reisverzekering is een optie en is niet verplicht. Wij attenderen om minimaal een reisverzekering af te sluiten wanneer je naar het buitenland reist. De standaard zorgverzekering biedt geen dekking wanneer je te maken hebt met medische kosten in het buitenland. Kosten bij een opname kunnen snel oplopen in de duizenden euro's.  Een reisverzekering is belangrijk wanneer je geen risico wilt lopen voor hoge medische kosten in het buitenland.

Bereken uw premie

Waar kan ik een verzekering afsluiten?

Via dit link kunt u vanuit huis uit uw eigen verzekering afsluiten of kom langs op ons kantoor. Wij helpen u graag verder.

Een aflopende - of een doorlopende verzekering afsluiten?

Bij een aflopende verzekering ben je verzekert voor een specifieke duur in het buitenland. Je verzekert je voor de voorgenomen vakantie en na deze vakantie stopt de verzekering. Een aflopende verzekering is vaak voordeliger wanneer je alleen reist. Een aflopende verzekering is ook interessant wanneer je minder vaker reist. De aflopende verzekering biedt enkel dekking voor een vastgestelde duur wanneer je in het buitenland bent. Het aantal dat je verzekert wilt zijn bepaal jij tijdens het afsluiten van een verzekering.

Een doorlopende verzekering is interessant voor reizigers die vaker naar het buitenland gaan in het jaar. Een doorlopende reisverzekering is een eenmalige investering voor een heel jaar. Je bent een jaar verzekert in het buitenland. Ook bij korte tripjes zoals weekendjes weg. Een doorlopende verzekering is vaak voordeliger wanneer je een verzekering wilt afsluiten voor meerdere personen, bijvoorbeeld wanneer je met je gezin reist.

Wat heb ik nodig voor het afsluiten van verzekering?

Van alle verzekeringnemers zijn de gegevens nodig zoals het adres, het volledige naam en geboortedatum.

Wat kost een verzekering?

De premiekosten zijn afhankelijk van de duur en dekking van de verzekering. Zo zijn de verzekeringen opgebouwd in verschillende dekkingsniveau's van Basis, Optimaal en Comfort. Ook binnen deze dekkingsniveau's zijn verschillende opties mogelijk.

In algemene regel heb je al een aflopende reisverzekering vanaf 2,60 per dag. Een doorlopende reisverzekering vanaf 45 euro per jaar.

Bereken uw premie

TOP