Johan Adolf Pengel International Airport Lounge

Vermijd lange wachttijden bij controles en maak je niet druk om de bagage. Kom bij van een lange vlucht door te genieten van Surinaamse hapjes, gekoelde frisdrank en airconditioning in de lounge. Reserveer de Airport Lounge bij aankomst voor extra comfort en gemak. 

Airport Lounge

Bij aankomst wordt je ontvangen door het grondpersoneel van de luchthaven. Zij zullen je assisteren en begeleiden tot aan de lounge. Hierbij krijg je voorrang bij de eerste controle en zul je direct geholpen worden. Bij aankomst in de lounge zal gevraagd worden naar de bagage. Het grondpersoneel zal zorg dragen voor de bagage. Tijdens het wachten mag je gebruik van de loungefaciliteiten of aankopen doen in de winkels die open zijn.

Kosten

Lorem Ipsum

Reserveren

Reservering is definitief wanneer de betaling is voldaan. Reserveringen dienen uiterlijk 5 werkdagen voor vertrek per e-mail aangevraagd te worden via waldostravel@hetnet.nl.

Tips voor een snelle afhandeling

  • Houd de paspoort en Toeristenkaart gereed.

  • Maak voor vertrek foto's van de bagage die meegaan met de ruimbagage. Het grondpersoneel kan eerder de bagage's herkennen a.d.v. de foto's.

< Terug

TOP