Comfort Stoel en online inchecken

Kies voor Economy Comfort voor meer rust en ruimte. Reizen in een Economy biedt meer beenruimte dan een standaard Economy Class stoel. De extra ruimte is afhankelijk van de type Comfort Class en stoel. 

Voorkom lange wachttijden tijdens het inchecken door vooraf online in te checken. Tijdens het online inchecken kan je direct je stoel reserveren. Handig en gemakkelijk.

Inchecken

Na het inchecken ontvang je een Boarding Pass die aangetoond moet worden op Schiphol. Houd deze bij de hand. Maak een keuze om de Boarding Pass digitaal te onvangen op je smartphone of neem deze uitgeprint mee.

SLM

Voor het online inchecken bij SLM houd de reserveringsnummer (of E-ticketnummer) en paspoort bij de hand. De reserveringsnummer staat vermeld op de E-ticket. Gebruik de volgende link om online in te checken. Online inchecken kan vanaf 24 uur voor vertrek.

Mocht de link niet werken. Surf naar https://www.flyslm.com/nl/ en selecteer 'inchecken online'.

KLM

Voor het online inchecken bij KLM houd de reserveringsnummer (of E-ticketnummer) en paspoort bij de hand. De reserveringsnummer staat vermeld op de E-ticket. Gebruik de volgende link om online in te checken. Online inchecken kan vanaf 30 uur voor vertrek.

Mocht de link niet werken. Surf naar https://www.klm.com/home/nl/nl en selecteer 'inchecken'.

Comfort Class

Vraag via Waldo's een comfort stoel aan voor jouw SLM vlucht voor maar 30,-

SLM

Het is mogelijk om een comfort stoel te reserveren voor jouw SLM vlucht. De comfort stoelen vinden zich plaats in de comfort zone. Hier zijn beperkt aantal stoelen beschikbaar. Binnen de comfort zone zijn er enkele plaatsen beschikbaar met extra beenruimte. Vraag ons naar de beschikbaarheid of hulp voor het reserveren van een comfort stoel.*

KLM

KLM biedt op meerdere plekken in de vliegtuig comfort stoelen aan. Deze stoelen bieden qua beenruimte meer comfort aan. KLM kent verschillende typen comfort stoelen aan. Voor de verschillende typen stoelen en prijzen verwijzen wij naar de website van KLM. Via 'Mijn Reis' of 'Inchecken' is het mogelijk om deze informatie in te zien voor jouw specifieke vlucht.

  • Afhankelijk van de type vliegtuig kan de maatschappij geen of beperkte comfort stoelen aanbieden. Wij helpen u graag om de beschikbaar op te vragen.

< Terug

TOP