Tourist Travel Insurance

Een reis-ziektekostenverzekering is verplicht voor bezoekers uit Suriname naar Nederland. Dit geldt voor alle bezoekers uit niet-Schengenlanden. Met de verzekeringen van Europeesche verzekeringen bent u verzekerd tegen onvoorziene reiskosten die u maakt tijdens het verblijf in Nederland.

  • Vertrouwd en goed verzekerd in Nederland
  • Voor de periode tussen 14 dagen en 4 maanden
  • Premie per dag ongeacht de leeftijd

Persoonlijke hulp via de Europeesche Hulplijn is dag en nacht beschikbaar voor medisch advies, hulp bij ziekte en ongevallen.

Geneeskundige kosten zijn standaard meeverzekerd, tot een bedrag van 30.000 EUR. Belangrijk: deze vergoeding is niet geldig als de verzekerde voor vertrek voor de reis al ziek was.

Verlies van belangrijke documenten zoals paspoort, rijbewijs of visum worden vergoed tot maximaal 125 EUR. Belangrijk: vergoeding van verloren of gestolen documenten wordt alleen gedaan indien reeds aangifte is gedaan.

Komt een koffer niet of later aan? Noodzakelijke spullen zoals kleding en toiletartikelen worden vergoed tot en met 250 EUR.

Waar is de Tourist Travel geldig?

De Tourist Travel Insurance is geldig in heel Europa, de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en alle niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Maar niet in het land waar de verzekerde woont.

Bezoekers vanaf 70 jaar en ouder

Voor bezoekers vanaf 70 jaar is er een doktersverklaring vereist waaruit blijkt dat de reiziger in staat is om te reizen en in goede gezondheid verkeert.

Update augustus 2018: vanaf heden is er geen doktersverklaring vereist voor een aanvraag.

Premie

De Tourist Travel Insurance kost 2 euro per dag ongeacht de leeftijd voor de gekozen reisduur. De verzekering is geldig voor minimaal 14 dagen en maximaal 4 maanden.

Afsluiten

Wij helpen u graag met het afsluiten van uw verzekering. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op. E-mail ons via waldostravel@hetnet.nl.

Meer informatie

Bekijk de productvoorwaarden van de Tourist Travel Insurance verzekeringen voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Het is niet mogelijk om de oorspronkelijke reisduur te verlengen van de verzekering.

Schade kunt u melden via de website van de Europeesche Verzekeringen.

TOP