Over ons

  +0031 70 369 9007 

Voor vragen over uw volgende bestemming

Vliegtickets en verzorgde vakantiereizen

Als IATA-kantoor verzorgen wij alle vliegtickets wereldwijd. Ons reisaanbod voor individuele verzorgde vliegvakanties wordt gepresenteerd op ons site onder de pakketreizen. Naast de verzorging van individuele reizen heeft onze organisatie ook enorm ervaring met het verzorgen van groepsreizen.

WALDO'S TRAVEL

26 JAAR ERVARING

In 1993 opgericht en ruim 26 jaar ervaring in de reisbranche

ONZE WAARDEN

Betrouwbaarheid, goede service en professionaliteit staan heel hoog in het vaandel bij ons

SURINAME

Wij zijn gevestigd in Nederland en Suriname. Zo kunt u altijd terecht bij een vertrouwd adres

AWARD

Genomineerd voor de Quality Award in Duitsland

Historie

Waldo’s Travel is opgericht in 1993 in Suriname door de heer Waldo Gobardhan. Na 30 jaar trouw in dienst te zijn geweest bij Chi Hung Reisbureau aan de Dr. Sophie Redmondstraat in Paramaribo heeft de heer Gobardhan in 1993 besloten om zelfstandig verder te gaan aan de Heerenstraat #8 in Paramaribo, thans staat het kantoor aan de Kerkplein #10.

Al snel groeide het reisbureau uit tot een succesvolle onderneming die niet meer weg te denken is uit de Surinaamse samenleving. Betrouwbaarheid, goede service en professionaliteit staan heel hoog in het vaandel bij ons. Zo werken bij ons medewerkers die een weerspiegeling (Chinees/Javaans/Hindoestaans/ Creools) zijn van de Surinaamse bevolking. In 2003 is Waldo’s Travel genomineerd in Duitsland voor de Quality Award prijs. Door de omvang van onze klantenkring die ook in Nederland gevestigd is, is er behoefte geweest om een kantoor in Nederland te openen. Zodoende is er in 2001 een filiaal geopend die thans gevestigd is aan de Paul Krugerlaan #119 in Den Haag. In mei 2013 hebebn wij een tweede filiaal geopend in Nederland. Behalve in Den Haag, is er nu ook een vestiging in Amsterdam. Deze is in een joint-venture geopend tezamen met de heer Ali Guman en heet GumanWaldos Reizen.

Verder hebben we de volgende vestiging  in Suriname:

Indira Ghandiweg #437

VRAGEN OVER TARIEVEN OF BESCHIKBAARHEID?

Doe vrijblijvend een offerte aanvraag

TOP