KLM schrapt gratis koffer voor vluchten naar Suriname

Passagiers van KLM moeten vanaf heden bijbetalen voor hun koffer voor de vluchten van - en naar Suriname. De aanpassing van de bagageregels geldt voor nieuwe reserveringen. Reizigers die reeds een ticket hebben gekocht hoeven niet bij te betalen voor hun bagage.

 

Ruimbagage nu bij te boeken

KLM kondigde vorig jaar aan de gratis ruimbagage af te schaffen op de lijndiensten naar Midden- en Zuid Amerika. Dit bericht kwam in navolging van het schrappen van ruimbagage op Europese vluchten. Nu heeft de maatregel ook de bestemming Suriname getroffen. Economy class-reizigers zullen naast het aanschaffen van de ticket ook hun ruimbagage moeten bijboeken. De standaard handbagage van 12 kilo blijft gratis.

Light, Standard of Flex-ticket

Passagiers hebben de keuze uit een nieuwe tarievenstructuur, waarbij keuze gemaakt kan worden voor een Light, Standard of een Flex-ticket. Bij Standard- of Flex-ticket is ruimbagage nog steeds inbegrepen, net als in de Business Class. Reizigers met een Light-ticket zullen moeten bijbetalen voor hun ruimbagage.

Veelgestelde vragen

Nee u hoeft niet bij te betalen. De nieuwe bagageregels zijn alleen van toepassing op nieuwe reserveringen.
Ja u heeft hier nog steeds recht op. De nieuwe regels zijn alleen van toepassing op nieuwe reserveringen.
Nee u hoeft niet bij te betalen. De regels zijn alleen van toepassing voor KLM vluchten.
Wanneer u een ticket heeft aangeschaft via Waldo's, neem contact met ons op via waldostravel@hetnet.nl. Wij kijken graag na hoeveel stuks bagage u mag meenemen.
Economy class- reizigers mogen per stuk ruimbagage 23 kilo meenemen. Handbagage mag maximaal 12 kilo wegen (inclusief accessoires).
TOP